Back in The Beatles saa artistivieraita Briteistä ja Yhdysvalloista

Revolver (UK)

Lapuan Patruuna-Areenassa 16.–17.10.2015 järjestettävä kansainvälinen The Beatles- ja nostalgiamusiikkifestivaali Back in The Beatles on julkaissut ohjelmansa. Kaksipäiväiseksi paisunut festivaali luottaa laadukkaisiin kansainvälisiin esiintyjiin. Festivaalin kansainväliset vieraat tulevat tänä vuonna Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta.

Detroitilainen Ringo Starr tribuuttiartisti Ringer Star esiintyy festivaaleilla The Beat Brothers –yhtyeen kanssa. Ringer muistuttaa pelottavan paljon esikuvaansa Ringo Starria, eikä pelkästään ulkonäöltään, vaan myöskin laulavana ja rumpuja soittavana esiintyjänä. Ringer Staria pidetäänkin maailman parhaana Ringo Starr tribuuttiartistina

Skotlannin Dundeesta tuleva Revolver on nelihenkinen tarkan autenttisiin live-esityksiin erikoistunut The Beatlesin musiikkia soittava yhtye. Yhtyeen ohjelmisto kattaa laajan kirjon Beatles-kappaleita kaikilta Beatles-aikakausilta. Vuonna 2008 perustettu Revolver on esiintynyt useilla festivaaleilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Festivaalin lauantaipäivänä esiintyvät kansainvälisten artistien lisäksi Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band, Seppo Tammilehto Beatline featuring Freeman, The Beat Brothers sekä pääasiassa Agentsin ohjelmistoa esittävä 66 Band.

Festivaali alkaa perjantaina huumoripitoisella Rehupiiklesin Hard days Night – elikkäs kovetunpuoloonen ehtoo –konsertilla. Rehupiikles on huumoripitoinen rock’n’roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye, jonka musiikki ja show saa haurankaivajankin nauramaan. Yhtye on tullut tunnetuksi Beatles-käännöskappaleistaan. Yhtye esiintyy festivaalilla julkisesti ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen.

Perjantaina esiintyy myös legendaarinen lapualainen rautalankaorkesteri Esko Nummisuutari. Ilta päättyy 60- ja 70-lukujen säkeillä soivaan nostalgiadiscoon.

Back in The Bealtes –festivaalin järjestävät Kaitsu Viihde Ky ja lapualainen The Beatles tribuuttibändi The Beat Brothers.

Festivaalin ohjelmaan